Αναζητηση:

OZON PS-400 mg/h Ψηφιακή Συσκευή Παραγωγής Όζοντος

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ: 1211
Τιμή: 103.00

 
Περιγραφή
Αποστολή σε Φίλο σας

PS-400 mg/h ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΖΟΝΤΟΣ. ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΖΟΝΤΟΣ : Το όζον Ο3 δημιουργείται συνδυάζοντας τρία άτομα οξυγόνου . Έχει υψηλή αποτελεσματικότητα στην απολύμανση και την αποστείρωση , σκοτώνοντας τα περισσότερα βακτηρίδια και μικρόβια που βρίσκονται στο νερό και στον αέρα. Παράγεται ηλεκτρικά στη φύση κατά τη δημιουργία των κεραυνών. Το όζον είναι από τη φύση του ασταθές και προσπαθεί να διασπαστεί στο μόριο του οξυγόνου όσο το δυνατόν γρηγορότερα , αυτό είναι που κάνει το όζον τόσο σημαντικό καθαριστή αέρα και νερού.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΖΟΝ :

1. Σκοτώνει : Μικρόβια • Βακτηρίδια • Σταφυλόκοκκους στον αέρα • Κολοβακτηρίδια στο νερό και τον αέρα • Σπόρους Βακτηριδίων.

2. Καταστρέφει το μικρόβιο της γρίπης στον αέρα.

3. Καταστρέφει το μικρόβιο της Ηπατίτιδας Α στο νερό μέσα σε λίγα λεπτά.

4. Όταν η συγκέντρωση του όζοντος στον ορό του αίματος πλησιάζει τα 4mg/lt , θα καταστρέψει τον HIV.

5. Σκοτώνει τα επίφυτα.

6. Σκοτώνει τα βακτηρίδια κάντιντα.

7. Σκοτώνει τα παρασιτικά πρωτόζωα.

8. Καταστρέφει τον έρπη.

9. Καταστρέφει τη σαλμονέλα.

10. Αποσυνθέτει τα φυτοφάρμακα που τυχόν υπάρχουν στα φρούτα και τα λαχανικά.

11.Το όζον Ο3 καταστρέφει τα μικρόβια διαχεόμενο μέσω της μεμβράνης της πρωτεΐνης στον πυρήνα του Νουκλεονικού οξέος έχοντας σαν αποτέλεσμα την καταστροφή του RNA. Σε υψηλή συγκέντρωση το όζον καταστρέφει την κάψα ή το εξωτερικό κέλυφος της πρωτεΐνης με οξείδωση. Στη θερμοκρασία των 30ο - 32ο κελσίου η ικανότητα απολύμανσης του όζοντος είναι η καλύτερη.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ :

1. Χημικά : Το όζον μπορεί να διασπαστεί στην αλυσίδα την οργανική και να συνδυάσει νέα στοιχεία. Χρησιμοποιείται ευρέως στις βιομηχανίες χημικών, πετρελαιοειδών και φαρμακευτικών προϊόντων.

2. Τρόφιμα : Το όζον είναι ένα ασφαλές δυνατό απολυμαντικό και χρησιμοποιείται στο να ελέγξει βιολογικά την ανάπτυξη των ανεπιθύμητων οργανισμών σε προϊόντα και μηχανολογικούς εξοπλισμούς που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων. Το όζον ταιριάζει ειδικά στη βιομηχανία τροφίμων λόγω της ικανότητάς του να απολυμαίνει μικροοργανισμούς χωρίς να προσθέτει χημικά υποπροϊόντα στα τρόφιμα που καθαρίζει ή στη διαδικασία πλύσης των τροφών ή της ατμόσφαιρας στην οποία τα τρόφιμα αποθηκεύονται. Σε υγρό διάλυμα το όζον μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο να απολυμάνει συσκευές. Σε μορφή αερίου, το όζον δρα σαν συντηρητικό για μερικά τρόφιμα και μπορεί επίσης να εξυγιάνει υλικά συσκευασίας τροφών. Μερικά προϊόντα συντηρούνται εξαιρετικά με το όζον κατά τη διάρκεια αποθήκευσης σε ψύξη όπως τα αυγά και τα ψάρια και τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά .

3. Ιατρική : Στην Ιαπωνία, την Κορέα και τη Γερμανία το όζον χρησιμοποιείται σε νοσοκομεία και κλινικές σαν απολυμαντικό. Στην Γερμανία, το Βέλγιο και άλλες ανεπτυγμένες χώρες το όζον έχει χρησιμοποιηθεί σε θεραπείες για την αντιμετώπιση φλεγμονών. Το όζον σκοτώνει τα βακτηρίδια και τους ιούς στο νερό, επίσης αφαιρεί από το νερό τις οργανικές ακαθαρσίες.

4. Οικιακή : ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :

Χώρος καπνιστών: Ενεργοποιούμε την γεννήτρια όζοντος στο χώρο με την πέτρα διάχυσης εκτός νερού 10' έως 25m2, η' 20' έως 50m2 για μεγαλύτερο χώρο αυξήστε το χρόνο (Μεγιστος χρόνος λειτουργίας 30'. Χρόνος ξεκούρασης 10' Αφαιρεί μυρωδιές καπνού. Κουζίνα: Ενεργοποιούμε την γεννήτρια όζοντος στο χώρο 10 Αφαιρεί μυρωδιές τροφών και μαγειρέματος.

Ζώα: Ενεργοποιούμε την γεννήτρια όζοντος στο χώρο 10' Αφαιρεί μυρωδιές ζωών.

Μπάνιο: Ενεργοποιούμε την γεννήτρια όζοντος στο χώρο 10' Σκοτώνει βακτήρια και απομακρύνει τη μούχλα.

Φρούτα και λαχανικά: Πλένουμε τα φρούτα και τα λαχανικά με οζονοποιημένο νερό 10' - 20'. Διαλύει και σκοτώνει τα παράσιτα στην επιφάνεια των φρούτων και λαχανικών.

Επιτραπέζια σκεύη: Πλένουμε τα σκεύη με οζονοποιημένο νερό 10'. Σκοτώνει τα βακτηρίδια στην επιφάνεια των σκευών .

Ψάρια και κρέας: Πλένουμε τα ψάρια και το κρέας με οζονοποιημένο νερό 5' - 10'. Μειώνει τη μυρωδιά του ψαριού. Σκοτώνει τα βακτήρια στα ψάρια και το κρέας.

Καθαρισμός νερού: 5' το ποτήρι, η' 15' το 1,5λίτρο . Το οζονοποιημένο νερό μπορεί να διατηρηθεί σφραγισμένο για 4-5 ώρες. Διαλύει τις οργανικές ακαθαρσίες , αυξάνει τα επίπεδα οξυγόνου στο νερό.

Συντήρηση τροφών: Τοποθετούμε την πέτρα διάχυσης εντός του ψυγείου και αφο κλείσουμε την πόρτα προσεκτικά ώστε να μην τσακίσει ο πλαστικός σωλήνας ενεργοποιούμε την συσκευή όζοντος 5' - 10'). Απολυμαίνει τα τρόφιμα στο ψυγείο. Επιμηκύνει το χρόνο αποθήκευσης. Διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα.

5. Φροντίδα Υγιεινής : ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :

Αντικείμενα παιδιών: Εμβαπτίζουμε τα αντικείμενα σε οζονοποιημένο νερό 10'. Απολυμαίνει μπουκάλια και παιχνίδια.

Στοματική Υγιεινή: Κάνουμε χρήση οζονοποιημένου νερού για πλύσεις της στοματικής κοιλότητας 5 - 10'. Σκοτώνει τα βακτήρια στην στοματική κοιλότητα.

Φροντίδα επιδερμίδας: Πλένουμε το πρόσωπο με οζονοποιημένο νερό 10' - 20' (10 λίτρα νερό). Σκοτώνει τα βακτήρια , βοηθά στην αποφυγή δερματικών παθήσεων, βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας μεταβολισμού της επιδερμίδας κάνοντάς τη να φαίνεται υγιής και νέα.

Περιποίηση μαλλιών: Ξεπλένουμε το τριχωτό της κεφαλής με οζονοποιημένο νερό 15'. Εξαφανίζει την πιτυρίδα και βελτιώνει την υφή των τριχών.

  
*
  
  
*

image verification

  Redraw

Characters: 

Loading...