Αναζητηση:

PS DP-200 Προγραμματιζόμενη ψηφιακή συσκευή παραγωγής ιόντων - όζοντος (O3)

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ: 1212
Τιμή: 79.65

 
Περιγραφή
Αποστολή σε Φίλο σας

Για οικιακή και επαγγελματική χρήση.
Εξουδετερώνει τους επικίνδυνους ρύπους, καταστρέφει τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς.

Η συσκευή PS DP-200 καταστρέφει τα βακτήρια, τους ιούς και τους μύκητες αιτίες αλλεργικών και λοιμώξε-ων, τα μόρια του καπνού που προέρχονται από τσιγάρα ή κουζίνες και τις μυρωδιές από μαγειρεμένες τροφές, δυσοσμίες από τουαλέτες κ.τ.λ χωρίς χημικά ή άλλες επικίνδυνες ουσίες μόνο με τη δύναμη του όζοντος και των ιόντων.
Δεν καλύπτει τις άσχημες μυρωδιές αλλά τις αποσυνθέτει. Η συσκευή παράγει Αρνητικά Ιόντα και Όζον (Ο3) δημιουργώντας στο χώρο καθαρό φρέσκο αέρα βουνού, βοηθώντας και το περιβάλλον.
Είναι μία ασφαλής , κομψή , ελαφριά κατασκευή μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε και διαθέτει χρονοδιακόπτη για εύκολη ρύθμιση του επιθυμητού χρόνου λειτουργίας 10’, 20’ ή 30’. και δυνατότητα αυτόματης επανάληψης του επιθυμητού χρόνου λειτουργίας για περίοδο ανά 1 ώρα, 2 ώρες, 6 ώρες, 8 ώρες ή 12 ώρες.
Μια συσκευή απόλυτα απαραίτητη για : Ιατρεία , νοσοκομεία, μπαρ, ταβέρνες, εστιατόρια, χώρους εστίασης και χώρους διατήρησης νωπών τροφί-μων, ψυγεία και ψυκτικούς θαλάμους, κουζίνες , αποθήκες, τουαλέτες, κοινόχρηστους χώρους, pet shops κ.τ.λ.
Ο Απολυμαντής- Αποσμητής PS DP-200 βελτιώνει την ποιότητα της ζωής σας και βοηθά το περιβάλλον. Καταναλώνει ελάχιστο ρεύμα και δεν απαιτεί αναλώσιμα και κανενός είδους συντήρηση. Καλύπτει χώρο έως και 30τ.μ.

ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

  
*
  
  
*

image verification

  Redraw

Characters: 

Loading...