Αναζητηση:

Μπαταρίες OPzV 2V - 3950AH C20 GEL deep cycle Batteries

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ: 18
[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
 
Περιγραφή
Αποστολή σε Φίλο σας

Περιγραφή Προϊόντος


Συσσωρευτής μολύβδου GEL OPzV, βαθιάς εκφόρτισης, κλειστού τύπου 2V με χωρητικότητα 3.950 ΑΗ (σε ρυθμό εκφόρτισης 20 ωρών C20) και 3.220 AH (σε ρυθμό εκφόρτισης 10 ωρών C10)! Για συστοιχία 12V απαιτούνται 6 στοιχεία συνδεδεμένα μεταξύ τους εν σειρά. Για 24V απαιτούνται 12 στοιχεία (τα αμπερώρια - ΑΗ - παραμένουν ίδια, βλ. και παραπάνω σχήμα).

Μόνο εδώ θα τον αποκτήσετε μαζί με

  • όλα τα εξαρτήματα διασύνδεσης
  • τον ελληνικό Οδηγό Συσσωρευτών που ετοιμάσαμε για εσάς
  • τις ελληνικές Οδηγίες Χρήσης αλλά και τα επίσημα ενημερωτικά του κατασκευαστή
  • έναν Οδηγό Ελέγχου Χωρητικότητάς για να γνωρίζετε πόση χωρητικότητα απομένει κάθε στιγμή


Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 18 ΕΤΗ (σε floating service). Οι συσσωρευτές GEL είναι οι συσσωρευτές με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην κατηγορία τους, η οποία ξεπερνά κατά πολύ αυτή των συσσωρευτών AGM (οι συγκεκριμένοι μάλιστα έχουν διάρκεια ζωής έως και τρεις φορές περισσότερη)!

Επιπλέον, είναι κλειστού τύπου OPzV και έτσι δεν απαιτούν έλεγχο και συμπλήρωση υγρών ηλεκτρολύτη όπως ο ανοικτός τύπος στοιχείων OPzS (η αμέλεια στη συντήρηση του ανοικτού τύπου συσσωρευτών έχει αποδειχθεί ότι τελικά κοστίζει πολύ ακριβά)! Επίσης δεν συγκρίνονται με τον τύπο συσσωρευτών PzS, αφού η διάρκεια ζωής των OPzV είναι 2-3 φορές μεγαλύτερη! Γι΄ αυτό συνήθως οι OPzV είναι και πολύ ακριβότεροι, όχι όμως εδώ:

Αποκτήστε κλειστού τύπου στοιχεία 2V GEL με τιμή παρόμοια των στοιχείων ανοικτού τύπου (για όσο ακόμη θα μπορούμε να διατηρήσουμε αυτή την τιμή)!

Προσοχή σε λανθασμένες επιλογές:

Οι συσσωρευτές αυτοί είναι ειδικά κατασκευασμένοι για εφαρμογή σε φωτοβολταϊκά συστήματα, που απαιτούν βαθιά εκφόρτιση των μπαταριών και πολλά χρόνια λειτουργίας, με ειδικό για αυτή τη χρήση πάχος πλακών μολύβδου, σωληνωτού τύπου και ηλεκτρολύτη σε GEL με μηδενική συντήρηση! Είναι και επώνυμοι με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία τους.

Τονίζουμε ιδιαίτερα τα παραπάνω χαρακτηριστικά γιατί όλες οι μπαταρίες μοιάζουν ίδιες εξωτερικά, οπότε είναι εύκολο να παρασυρθεί κάποιος στην αγορά ενός λίγο φθηνότερου συσσωρευτή, ο οποίος όμως δεν συγκεντρώνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Το αποτέλεσμα θα είναι να χαλάσει στο μισό χρόνο (συνήθως πολύ νωρίτερα και από το μισό χρόνο) και η φθηνότερη λύση να κοστίσει τελικά περισσότερα χρήματα και ταλαιπωρία.

Οι συσσωρευτές τύπου "Traction" ή ακόμη χειρότερα "Semi-Traction" δεν είναι κατασκευασμένοι για πολλά χρόνια χρήσης σε φωτοβολταϊκά συστήματα, αλλά για ηλεκτρικά οχήματα και σκάφη θαλάσσης αντίστοιχα!

Αντίθετα, τα Στοιχεία 2V που βλέπετε εδώ είναι ότι καλύτερο μπορείτε να βρείτε σε συσσωρευτές για φωτοβολταικα συστήματα, με ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 18 ΕΤΗ (σε floating service).

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

- Τύπος 24OPzV3000
- Σύμφωνες με τα πρότυπα DIN 40742, IEC 60896 21 & 22 & EN 50272 - 2
- Θετική πλάκα σωληνωτού τύπου με κράμα Μολύβδου, Ασβεστίου και Κασσιτέρου
- Αρνητική πλάκα τύπου πλέγματος με κράμα Μολύβδου, Ασβεστίου και Κασσιτέρου
- Ο ηλεκτρολύτης είναι διάλυμα θειικού οξέος σε μορφή GEL
- Υλικό θήκης και καπακιού από πολυμερές πλαστικό ABS
- Ειδικά σχεδιασμένοι πόλοι
- Βαλβίδα πίεσης με ενσωματωμένη φλογοπαγίδα
- Μεγαλύτερες χωρητικότητες από τις ονομαστικές τιμές των προτύπων DIN
- Μεγάλη διάρκεια ζωής (18 χρόνια στους 20oC)
- Εξαιρετική συμπεριφορά σε βαθιά εκφόρτιση και σε κυκλικές εφαρμογές
- Υψηλή ενεργειακή απόδοση και αξιοπιστία
- Υψηλό επίπεδο ασφάλειας
- Μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης
- Μέγιστη συμβατότητα με εφαρμογές λόγω DIN σχεδιασμού
- Ευελιξία τοποθέτησης κάθετα ή οριζόντια για ιδανική εκμετάλλευση χώρου
- Ανακυκλώσιμοι

Οι διαστάσεις του συσσωρευτή είναι: 576 Χ 212 Χ 769 (793 με τους πόλους) χιλιοστά.

Ο συσσωρευτής αυτός διακρίνεται για τη μεγάλη διάρκεια ζωής, την υψηλή αντοχή σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας (π.χ. υψηλή θερμοκρασία, ασταθές δίκτυο παροχής ρεύματος κ.ά.) και σε εφαρμογές κυκλικής χρήσης. Οι μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης, εξασφαλίζουν μια οικονομική και αποδοτική ενεργειακή λύση. Ο βέλτιστος σχεδιασμός, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα DIN, η στιβαρή κατασκευή και οι προηγμένες μέθοδοι παραγωγής στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο κατασκευής καθιστούν τα στοιχεία αυτά ιδανική λύση σε εφαρμογές Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και γενικά για εφαρμογές που απαιτούν αυξημένη αξιοπιστία και αντοχή.

  
*
  
  
*

image verification

  Redraw

Characters: 

Loading...