Αναζητηση:

Ρυθμιστής 12/24V - 20A - MPPT 520W <150V με απόδοση 98%

elenkths-12-24v-20a-mppt-520w-150v

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ: 10Γ
[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
 
Περιγραφή
Αποστολή σε Φίλο σας

Περιγραφή Προϊόντος

Κορυφαίας ποιότητας ρυθμιστής φόρτισης 20Α τεχνολογίας MPPT, που σημαίνει ότι εκμεταλλεύεται σχεδόν όλη τη διαθέσιμη ισχύ των πάνελ αφού λειτουργεί με απόδοση 98%! Το αποτέλεσμα είναι να αποδίδει έως και 30% περισσότερη ισχύ από τα φωτοβολταικα πάνελ σε σχέση με τους απλούς ρυθμιστές φόρτισης. Είναι κατάλληλος για συστήματα 12V και 24V αφού αναγνωρίζει την τάση αυτόματα και προσαρμόζει τον αλγόριθμο φόρτισης σε αυτή.

Επιπλέον, με έναν τέτοιο ρυθμιστή φόρτισης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πάνελ που προορίζονται για φωτοβολταϊκά πάρκα ή στέγες που είναι φθηνότερα από τα πάνελ αυτόνομων συστημάτων με μπαταρίες, η τάση των οποίων όμως δεν είναι συνήθως και η καταλληλότερη για φόρτιση 12V ή 24V συσσωρευτών χωρίς σημαντικές απώλειες.

Αξίζει και το τελευταίο ευρώ που επενδύετε σε έναν τέτοιο ρυθμιστή φόρτισης, αφού σε αντίθετη περίπτωση, αγοράζοντας δηλαδή έναν απλό ρυθμιστή, η απώλεια χρημάτων που θα έχετε από τη μειωμένη πραγματική ισχύ (εξ΄ αιτίας του απλού ρυθμιστή) των φωτοβολταϊκών πάνελ θα είναι πολύ μεγαλύτερη!

Παράδειγμα:

1. Πάνελ 500 Wp αποδίδουν στη μπαταρία μόλις 375 Wp με έναν απλό ρυθμιστή, εξαιτίας του χαμηλότερου συντελεστή απόδοσης. Τα 125 Wp που χάνονται, τα πληρώσατε περίπου 400 ευρώ και αυτό για να κερδίσετε μόλις 80 ευρώ περίπου αγοράζοντας έναν φθηνότερο απλό ρυθμιστή φόρτισης!

2. Πάνελ 500 Wp αποδίδουν σχεδόν 500 Wp με έναν ρυθμιστή MPPT εξαιτίας του υψηλότερου συντελεστή απόδοσης που πλησιάζει το 100%. Τα 125 Wp που κερδίσατε αξίζουν περίπου 400 ευρώ, ενώ αυτός ο ρυθμιστής MPPT 20Α κοστίζει μόνο περίπου 80 ευρώ περισσότερο από έναν αντίστοιχο απλό! Καθαρό κέρδος ανά πάνελ συνολικής ισχύος 500Wp, περίπου 400 ευρώ!

Όσο μεγαλύτερη είναι η ισχύς των πάνελ, τόσο μεγαλύτερο το όφελος από έναν ρυθμιστή MPPT.

Ο ρυθμιστής αυτός χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία φόρτισης των μπαταριών (P.W.M., τριών σταδίων και επιπλέον M.P.P.T.), εξασφαλίζοντας έτσι την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των πολύτιμων συσσωρευτών σας.

Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία ενώ ακόμη και το βάρος του αποκαλύπτει την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των ηλεκτρονικών που χρησιμοποιεί στο εσωτερικό του!

Τηλεχειρισμός / οθόνη ενδείξεων LCD

Ο ψηφιακός απομακρυσμένος μετρητής με οθόνη LCD εμφανίζει ένα πλήρες σύστημα πληροφοριών και ρυθμίσεων καθώς και ενδείξεις σφάλματος και αυτοδιάγνωσης εξ΄ αποστάσεως. Οι πληροφορίες εμφανίζονται σε μια φωτιζόμενη οθόνη LCD. Η μεγάλη αριθμητική οθόνη και τα εικονίδια είναι εύκολο να διαβαστούν και τα μεγάλα πλήκτρα κάνουν την πλοήγηση στα μενού εύκολη. Ο μετρητής μπορεί να είναι εντοιχιζόμενος ή σε επιφάνεια χρησιμοποιώντας το πλαίσιο τοποθέτησης (συμπεριλαμβάνεται). Ο τηλεχειρισμός παρέχεται με 1.5m καλώδιο (επεκτείνεται εύκολα) και ένα πλαίσιο τοποθέτησης. Συνδέεται στη θύρα RJ45 του ρυθμιστή.

Ενσύρματος τηλεχειρισμός με οθόνη LCD +49,00 €

Κάθε οθόνη έχει αντίστοιχα τις παρακάτω ενδείξεις:

1. Παραγωγή φωτοβολταϊκών (τάση V, ένταση Α)
2. Κατάσταση συσσωρευτών (τάση V, ένταση ρεύματος φόρτισης Α)
3. Κατάσταση συνδεδεμένων φορτίων (τάση V, ένταση ρεύματος κατανάλωσης Α)
4. Χωρητικότητα συσσωρευτών σε ΑΗ, θερμοκρασία στον αισθητήρα σε C
5. Ποσοστό φόρτισης συσσωρευτών και θερμοκρασιακή διόρθωση.
6. Χωρητικότητα συσσωρευτών ΑΗ, τύπος συσσωρευτών (AGM, GEL, FLD/Ανοικτού Τύπου)
7. Κατανάλωση από τα φορτία σε ΑΗ, κατανάλωση σε Wh (Watt X ώρες λειτουργίας).

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • Για συστήματα 12V ή 24V (αυτόματη αναγνώριση)
 • Ένταση εισόδου 20A-520Wp στα 24V (ή 20A-260Wp στα φωτοβολταϊκά συστήματα 12V)
 • Τάση εισόδου max <150Voc
 • Διατομή καλωδίων μέχρι 16mm2.
 • Διαστάσεις 169 x 118 x 83 mm
 • Βάρος 1,0 KG
 •   
  *
    
    
  *

  image verification

    Redraw

  Characters: 

  Loading...