Αναζητηση:

Ρυθμιστής EPS 12/24V - 60A PWM με οθόνη & πολλαπλές δυνατότητες!

rythmistis-eps-12-24v-60a-pwm
ΚΩΔΙΚΟΣ: 8
[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
 
Περιγραφή
Αποστολή σε Φίλο σας

Περιγραφή Προϊόντος

Κορυφαίας ποιότητας κατασκευής ρυθμιστής φόρτισης για συστήματα φωτοβολταϊκών 12V ή και 24V, με αυτόματη αναγνώριση της τάσης του συστήματος. Για φόρτιση των συσσωρευτών με ρεύμα έως 60A (δηλαδή με φωτοβολταικα πάνελ συνολικής ισχύος 1.440Wp στα 24V ή 720Wp στα 12V).

Έχει και υποδοχή για σύνδεση συσκευών, με αυτόματη διακοπή της λειτουργίας τους πριν αδειάσει εντελώς η μπαταρία, προστατεύοντάς την έτσι από πρόωρη φθορά. Ο ρυθμιστής σταματά τη φόρτιση αυτόματα όταν φορτίσουν οι συσσωρευτές.

Έχει ευανάγνωστη ψηφιακή οθόνη με ενδείξεις για την κατάσταση φόρτισης και την τάση των μπαταριών ή της παραγωγής των πάνελ σε Ampere και δυνατότητα ρύθμισης της τάσης φόρτισης των συσσωρευτών. Μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή αν φορτίζει η μπαταρία, με τι ρυθμό, ποιά είναι η τάση της, αλλά και να προγραμματίσετε την τάση στην οποία θα σταματά ο ρυθμιστής τη φόρτιση των συσσωρευτών κ.ά. Ταυτόχρονα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και άλλες παραμέτρους του συστήματός σας όπως είναι η τάση των φωτοβολταϊκών σας αλλά και η ένταση του ρεύματος που παράγουν σε Ampere!

Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό του είναι ότι πρόκειται για ρυθμιστή φόρτισης τεχνολογίας P.W.M. με φόρτιση τριών σταδίων. Η μπαταρία σας φορτίζεται έτσι με τον καλύτερο τρόπο με αποτέλεσμα την πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Ονομαστική Τάση 12V / 24V
Max Load current 60A
Είσοδος 12V-17V / 24V-34V
Over voltage protection 17V / 34V
Full charge cut: Ρυθμιζόμενο
Low voltage cut: Ρυθμιζόμενο
Temperature compensation -3mv/°C /cell
Αυτοκατανάλωση χωρίς φορτίο ≤10mA
Κατάλληλη θερμοκρασία περιβάλλοντος -25°C έως +55°C

Λειτουργίες:

1. Αυτόματη αναγνώριση τάσης
2. Κατάλληλος για όλους τους τύπους συσσωρευτών
3. Ρυθμιστής με μικροεπεξεργαστή P.W.M.
4. Δυνατότητα ρύθμισης της τάσης αποκοπής των φορτίων.
5. Φόρτιση με θερμοκρασιακή διόρθωση (temperature compensation)
6. Προστασία βραχυκυκλώματος, υπερφόρτωσης κ.ά.

Να προσθέσετε στην παραγγελία σας και τον αισθητήρα θερμοκρασίας συσσωρευτών. Η σωστή τάση φόρτισης ενός συσσωρευτή αποτελεί έναν από τους κυριότερους παράγοντες που επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής του. Και αυτή η τάση διαφέρει ανάλογα με τη θερμοκρασία του συσσωρευτή.

Ο αισθητήρας θερμοκρασίας συνδέεται στην ειδική υποδοχή αυτού του εξελιγμένου ρυθμιστή φόρτισης και στον συσσωρευτή, ώστε να μεταδίδει τις μεταβολές θερμοκρασίας στον μικρουπολογιστή του ρυθμιστή για να κάνει τις κατάλληλες προσαρμογές στην τάση φόρτισης.
  
*
  
  
*

image verification

  Redraw

Characters: 

Loading...