Αναζητηση:

Victron controller 12V/24V - 10A PWM με τεχνολογία τριών σταδίων φόρτισης!

victron-controller-12v-24v-10a-pwm

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ: 3
[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
 
Περιγραφή
Αποστολή σε Φίλο σας

Περιγραφή Προϊόντος

Victron BlueSolar Charge Controller. Πρόκειται για έναν ρυθμιστή φόρτισης με φωτεινές ενδείξεις LED, κατάλληλο για συστήματα φωτοβολταϊκών 12V αλλά και 24V με αυτόματη αναγνώριση της τάσης του συστήματος, για φόρτιση των συσσωρευτών με ρεύμα έως 10A (δηλαδή με φωτοβολταικα πάνελ συνολικής ισχύος 240Wp στα 24V ή 120Wp στα 12V). Έχει και υποδοχή για σύνδεση συσκευών, με αυτόματη διακοπή της λειτουργίας τους πριν αδειάσει εντελώς η μπαταρία, προστατεύοντάς την έτσι από πρόωρη φθορά. Ο ρυθμιστής σταματά τη φόρτιση αυτόματα όταν φορτίσουν 100% οι συσσωρευτές. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι πρόκειται για ρυθμιστή φόρτισης τεχνολογίας P.W.M. με φόρτιση τριών σταδίων. Η μπαταρία σας φορτίζεται έτσι με τον καλύτερο τρόπο με αποτέλεσμα την πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Ονομαστική Τάση 12V / 24V
 • Automatic voltage recognition
 • Max Load current 20A
 • Absorption charge 14.4V (28.8V)
 • Float charge 13.7V (27.4V)
 • Διαστάσεις 70x133x34 mm

Λειτουργίες:

 1. Αυτόματη αναγνώριση τάσης
 2. Κατάλληλος για όλους τους τύπους συσσωρευτών
 3. Ρυθμιστής με φόρτιση P.W.M. τριών σταδίων
 4. Δυνατότητα ρύθμισης μέσω του προαιρετικού remote panel
 5. Φόρτιση με θερμοκρασιακή διόρθωση (temperature compensation)
 6. Προστασία βραχυκυκλώματος, υπερφόρτωσης

Δεν αξίζει να συμβιβαστείτε με έναν απλό ρυθμιστή φόρτισης, όταν με τα ίδια περίπου χρήματα επενδύετε σε έναν ρυθμιστή που θα επεκτείνει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής της πολύτιμης (και ευαίσθητης στον τρόπο φόρτισης) μπαταρίας σας. Είναι αρκετοί αυτοί που υποτιμούν τη σημασία και το ρόλο του ρυθμιστή φόρτισης ως μέρος ενός φωτοβολταϊκού συστήματος. Αποτελεί όμως το μηχάνημα από το οποίο εξαρτάται η διάρκεια ζωής των μπαταριών του συστήματος! Και οι μπαταρίες κοστίζουν ακριβά - δεν αξίζει η οικονομία μερικών ελάχιστων ευρώ κατά την επιλογή ενός ρυθμιστή φόρτισης.

Αποκτήστε λοιπόν έναν εξελιγμένο επώνυμο ρυθμιστή φόρτισης Victron BlueSolar σε τιμή που δεν θα βρείτε πουθενά για ρυθμιστή με αυτά τα χαρακτηριστικά και αυτές τις δυνατότητες!

  
*
  
  
*

image verification

  Redraw

Characters: 

Loading...