Αναζητηση:

Ion Cleanse Analyzer - New Model

Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ: 29896
Τιμή: 319.00

 
Περιγραφή
Αποστολή σε Φίλο σας

Ion Cleanse Analyzer New Model

Εδώ Δείτε όλα τα προιόντα DETOX και τις τιμές.


Αναλυτής Μαγνητικού Συντονισμού.

Μελετώντας την χρήση του αναλυτή μαγνητικού συντονισμού της ολιστικής θεραπεύτριας Natasha James ( http://www.quantum-natural-healthcare.co.uk/diagnosis/quantum-magnetic-analyzer ) , στην Αγγλία η οποία είναι επίσημο μέλος επαγγελματιών της ομοσπονδίας ολιστικής θεραπευτικής FHT για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία (http://www.fht.org.uk/),
Της κλινικής HARMONY CLINIC ολιστικό κέντρο αποτοξίνωσης του ανθρώπινου οργανισμού στο Βουκουρέστι (http://www.harmony-clinic.ro/en/Contact/22), Δείτε και εδώ ( https://www.naturaltherapypages.co.uk/therapist/quantumnaturalhealthcare/15011 ) .
Αλλά και πολλών άλλων ολιστικών και θεραπευτικών κέντρων, αποφασίσαμε να εισάγουμε το προ ιόν αυτό για ιδιωτική χρήση των πελατών μας σύμφωνα με τις ανάγκες τους και βάση αναφορών των ανωτέρω ειδικών ολιστικής θεραπείας που αναφέρουν ότι:

Ο αναλυτής μαγνητικού συντονισμού είναι ένας αποτελεσματικός και ακριβής τρόπος για να παρακολουθείτε την υγεία σας.
Το σύστημα ανάλυσης έχει καθιερωθεί από ένα ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο και οδηγεί σε μια υψηλά ακριβή ανάλυση της συνολικής υγείας σας.

Ο αναλυτής μαγνητικού συντονισμού είναι ένα μη επεμβατικό και ανώδυνο μηχάνημα ελέγχου σημάτων ηλεκτρομαγνητικού κύματος.

Απλά κρατώντας τον αισθητήρα στην παλάμη του χεριού σας, τα δεδομένα για την υγεία θα λαμβάνονται από το σώμα σας μέσα σε λίγα λεπτά, μέσω ειδικών σημάτων ηλεκτρομαγνητικού κύματος.

Ακολουθεί κείμενο απο τον κατασκευαστή του μηχανήματος.

Η μέθοδος της μαγνητικής ανάλυσης κβαντικής αντήχησης είναι μια αναδυόμενη ταχεία  και μη επεμβατική μέθοδος φασματικής δοκιμής και ιδιαίτερα κατάλληλη για τη σύγκριση των θεραπευτικών αποτελεσμάτων, των προϊόντων υγείας και τον έλεγχο υπο-υγείας.

Τα κύρια στοιχεία ανάλυσης είναι πάνω από 30, συμπεριλαμβανομένων των καρδιαγγειακών και εγκεφαλοαγγειακών καταστάσεων, της οστικής πυκνότητας, των ιχνοστοιχείων, του αίματος μολύβδου, των ρευματισμών, του πνεύμονα και του αναπνευστικού σωλήνα, της νεφροπάθειας, του σακχάρου στο αίμα, του στομάχου και του εντέρου, του ήπατος και της χοληδόχου κύστης, των κρανιακών νεύρων, της γυναικολογίας, ασθένειας των οστών, ιχνοστοιχεία σεληνίου, σιδήρου, ψευδαργύρου και ασβεστίου κ.λπ.

Απλό και βολικό. Είναι εύκολο στη λειτουργία και γενικά οι άνθρωποι θα μπορούν να αναλύουν και να ερμηνεύουν το αποτέλεσμα μέσω βραχυπρόθεσμης εκπαίδευσης. Ο έλεγχος υγείας μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε μέρος και ανά πάσα στιγμή, εξοικονομώντας χρόνο για τους ασθενείς.

Ενημέρωση:

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτές οι μηχανές δεν προορίζονται για την αποκλειστική θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας η' ως αποκλειστικά  διαγνωστικά συμπεράσματα και δεν προωθείται από εμάς ως τέτοιο.

Για κάθε περίπτωση ασθένειας συνιστάται ιδιαίτερα να επικοινωνήσετε με τον ιατρό σας.

Το πακέτο περιλαμβάνει:
Κύρια μονάδα × 1
Ανίχνευση λαβής × 1
CD με λογισμικό που περιλαμβάνει αγγλικά × 1
USB stick × 1
Καλώδιο USB × 1
Αγγλικό εγχειρίδιο × 1
Δεν περιλαμβάνει υπολογιστή & οθόνη

  
*
  
  
*

image verification

  Redraw

Characters: 

Loading...